ENGLISH
Pay per use Analyses

Het concept Pay-per-Use analyses

We zien dat veel organisaties worstelen met het toepassen van data-analyses, anders dan het visualiseren van data en dagelijkse monitoring met behulp van digitale dashboards. Hoe intelligenter de data-analyse is, hoe meer waarde er wordt gegenereerd. Onze oplossing hiervoor is het centraal ontwikkelen van geavanceerde analyses voor specifieke toepassingsgebieden en vraagstukken, en deze online beschikbaar stellen aan degenen die het nodig hebben. De gebruiker heeft zelf geen toegang tot de algoritmen, maar activeert het systeem om de analyse uit te voeren. De uitkomst van de analyse is het product dat wordt opgeleverd.

Pay-per-use is een prijsmodel waarbij klanten een vergoeding betalen, elke keer dat ze een product of dienst gebruiken. Dit type prijsstelling is gebruikelijk voor online services, zoals internettoegang, e-mail en cloudopslag.

Onze geavanceerde (inkoop) analyses worden aangeboden als een pay-per-use-product. Abonneren op onze analyses geeft klanten on-demand toegang tot specifieke (complexe) algoritmen die in de cloud worden gehost door een externe provider in plaats van lokaal binnen hun eigen bedrijf te worden ingezet infrastructuur.

Dit kan voor organisaties een zeer voordelige regeling zijn. Allereerst kan het hun middelen vrijmaken, zodat ze zich op andere taken kunnen concentreren. Ten tweede kan het hen in staat stellen gebruik te maken van de expertise van de experts van het analytics as aservice-platform. Ten slotte kan het hen helpen betere inzichten uit hun gegevens te halen. Organisaties die bijvoorbeeld moeite hebben gehad om waardevolle inzichten in hun gegevens te vinden, kunnen de waardevolle informatie krijgen die ze nodig hebben door samen te werken met een vertrouwde Analytics als serviceprovider.

Organisaties kunnen kiezen tussen het gebruik van hun eigen data science/machine learning-team of het gebruik van Advanced pay-per-use Analytics om kosten te besparen en om directe toegang te krijgen tot Analytics die nodig is voor hun bedrijf.

De voordelen van het concept Pay per Use:

  • Lagere kosten omdat er geen datawetenschap, machine learning-engineers of beperkte middelen nodig zijn om onsite (in uw bedrijf) te werken en u geen extra servers hoeft te voorzien.
  • Analytics-as-a-service wordt op aanvraag geleverd, wat betekent dat u niet vooruit hoeft te plannen of extra acties hoeft te ondernemen. Analytics is klaar wanneer u dat bent.
  • Analytics-as-a-service biedt meer flexibiliteit omdat de cloud een hoge beschikbaarheid en eenvoud van toegang heeft (geen extra kosten voor het installeren van software).
  • Analytics-as-a-service werkt met behulp van analyse tools die vanuit de cloud worden geleverd zonder dat er extra kosten of hardware nodig zijn.
  • Analyses die in de cloud worden uitgevoerd, kunnen op ad-hoc basis, realtime of geautomatiseerd worden geleverd om de besluitvorming te verbeteren en de prestaties van uw bedrijf te verbeteren.
  • Analytics-as-a-service algoritmes worden centraal onderhouden door onze specialisten, zijn up-to-date en worden continu verbeterd op het gebied van performance en nauwkeurigheid.

Waarom Pay per Use Analyses van Zuiver ICT?

  • Wij zijn gespecialiseerd in analyses t.b.v. inkoop en crediteuren administratie.
  • Onze missie is om in een handomdraai de kortste route van data naar echte bedrijfswaarde te leveren.
  • Wij leveren de resultaten van de geavanceerde analyses op aanvraag en zeer voordelig voor onze klanten.
  • Onze analyses worden samen met klanten ontwikkeld en in de praktijk uitgebreid getest.

Voordelen benutten?

Nadat u ons heeft laten weten welke specifieke analyse u op uw gegevens wilt uitvoeren, ontvangt u van ons een specificatie van de dataset. Vervolgens kunt u uw dataset uploaden naar onze beveiligde omgeving. Het (de) algoritme(n) wordt (worden) uitgevoerd en de output gegenereerd. Wij sturen u het resultaat binnen 24 uur. Aan een toets zijn verder geen verplichtingen verbonden.

Als u tevreden bent met het resultaat van de test, staan we klaar om de analyse op de hele dataset uit te voeren.

Onze Analyses

Inkoop
Accounts Payable

Zuiver ICT

Neem contact op voor meer informatie over hoe we uw data in bruikbare inzichten kunnen omzetten